Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

 

Vuodesta 1993 palvellut korjaamomme on valtuutettu Hyundai, Suzuki ja Isuzu -merkkihuoltokorjaamo. Huoltomme palvelee myös muita merkkejä. Erikoisosaamista mm. Kia, Mitsubishi, Volvo ja Toyota.

 

Ruiskutussuuttimien toimintaa tarkastelemassa Aki Kaukoniemi ja Juha JalarvoRuiskutussuuttimien toimintaa tarkastelemassa Aki Kaukoniemi ja Juha JalarvoHyundai GDS-testeri ja Autocom-pakokaasuanalysaattoriHyundai GDS-testeri ja Autocom-pakokaasuanalysaattori

 

Ajanvaraukset onnistuvat mukavasti niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin, kuten myös sivujemme yhteydenottolomakkeella. Olipa ongelmasi miten pieni tahansa, olemme valmiina palvelemaan. Kuten sanotaan, "kysyvä ei tieltä eksy". Otamme työaikavarauksia puhelimitse vastaan arkisin klo 8.00-17.00 ja lauantaisin 10.00-13.00.

 

Kiveniskemäkorjausta suorittamassa Aki KaukoniemiKiveniskemäkorjausta suorittamassa Aki Kaukoniemi 

Alkuperäisvaraosat, tarvikkeet ja varusteet edullisesti ja nopeasti haluamallasi tavalla joko asennettuna tai ilman. Varaosia, huolto-osia, sähköosia esim. startit ja laturit myös muihin merkkeihin. Suoritamme tuulilasien kiveniskemän korjauksia.